Loopbaanadvies Friesland

Coaching voor werkzoekenden en Ondernemers
Coaching

App me: 

06-46586565

Mail me

Info@loopbaanadviesfriesland.nl

Loopbaancoach (in) Friesland

 

Hulp bij solliciteren

Ook in Friesland worden er helaas mensen ontslagen, bijvoorbeeld na een reorganisatie, of moeten mensen een andere richting kiezen als gevolg van de coronamaatregelen. Zit je na jarenlange werkervaring ineens zonder werk? Ben je een van de vele (horeca) ondernemers die getroffen is door de crisis en nu een andere richting in moet slaan? Moet je nu solliciteren, maar weet je niet hoe dat tegenwoordig moet en je weet eigenlijk ook niet goed wat je wilt? Denk je “waar moet ik beginnen” of “ik weet helemaal niet wat het beste bij me past? ” Dat zijn een heleboel vragen, maar als je een van deze vragen met “ja” hebt beantwoord, dan is het tijd voor een goede loopbaancoach in Friesland!

Jouw loopbaancoach in Friesland is ervaren en inzetbaar op meerdere momenten in je loopbaan. Loopbaancoaching helpt je met het opdoen van inzichten en/of geeft advies en coaching bij het zoeken naar een baan die aansluit bij je kwaliteiten en persoonlijkheid. Of je nu aan het werk bent, of zonder werk zit. Of je 25 jaar bent of 45 jaar. Met een goede loopbaancoach kom je een heel eind verder.

Daarnaast helpt je loopbaancoach je om een CV op te stellen dat bovenop de stapel komt.

 

Net afgestudeerden.

Ben je net afgestudeerd en lukt het niet om een baan te vinden? Ik help jou om met een breed perspectief naar de arbeidsmarkt te kijken en met het naar voren brengen van je sterke punten en kwaliteiten in bijvoorbeeld een CV en gesprek. Waar ben je echt heel goed in? En in welke sectoren en banen is daar vraag naar op dit moment? Laten we daar snel naar gaan kijken!

 

Werkgevers en werknemers

Heeft u werknemers over wie u twijfelt of zij wel op de juiste plek binnen de organisatie zitten? Of werknemers wier inzetbaarheid kan worden verbeterd? Of denkt u als werkgever dat uw werknemer beter af is met een positie buiten het bedrijf? (outplacement)

Ook daarvoor kunt u bij mij terecht. In een open en eerlijk gesprek leggen we de verschillende mogelijkheden en opties bloot, zodat er voor beide partijen een win-win situatie ontstaat.

Ben je werknemer en kun je je draai niet meer vinden in je huidige functie? Neem dan contact met mij op. Samen kijken we objectief naar de situatie en of de voorwaarden die je aan je werkzaamheden stelt nog wel kloppen.

 

Loopbaanadvies in Friesland

Loopbaancoach en loopbaanadvies zijn brede begrippen. Coaching en advies is begeleiding gericht op persoonlijke ontwikkeling. Er zijn verschillende soorten loopbaancoaches en adviseurs. Loopbaancoach Friesland is breed inzetbaar. Met ruime ervaring binnen de re-integratie, loopbaanbegeleiding, trajectbegeleiding, jobcoaching en toeleiding naar werk, kun je eigenlijk al je loopbaanvragen of vragen gericht op werk bij ons kwijt. Ben je op zoek naar persoonlijke, goede, loopbaancoaching, met een breed spectrum aan diensten en advies, dan ben je hier aan het juiste adres.

 

De juiste aanpak en werkwijze

Bij ons bureau werken alleen coaches die op persoonlijke wijze, door middel van een op een begeleiding, willen helpen met jouw ontwikkeling. We gaan eerst op zoek naar de doelstelling. Waar ben je naar op zoek? Wat maakt dat je een loopbaancoach zoekt? Waar ben je tevreden over? Wat kan beter? Wat vind je leuk aan je huidige of vorige baan? Wat niet? Het doel is om jou ervaring en inzichten mee te geven waar je ook iets mee kan nadat het traject is beëindigd. Zo boeken we blijvend resultaat, waardoor het loopbaantraject, met een professionele aanpak, de beste investering is in jezelf, voor de rest van je leven.

 

Testen

Omdat uitgebreide testen vaak erg tijdrovend en kostbaar zijn, zetten we deze alleen selectief en gericht op de behoefte in. IQ testen, persoonlijkheidstesten en beroepskeuzetesten behoren zeker tot de mogelijkheden. Een test is wel altijd een momentopname. Een test geeft inzichten en richting, maar laat je toekomst er niet van afhangen.

De juiste loopbaancoach

Hoe vind je nu de juiste loopbaancoach in Friesland?

Naast vertrouwen in je coach is de spreekwoordelijke klik heel belangrijk. Daarom is het kennismakingsgesprek en het daaruit voortvloeiende advies altijd vrijblijvend.

 

Loopbaancoach Friesland

Ik ben in heel Friesland werkzaam. Ik spreek en versta de Friese taal. Je kunt de loopbaangesprekken tijdens het traject dus in de Friese taal voeren als je dat prettig vindt.

 

Re-integratie

Ik heb ruime ervaring op het gebied van re-integratie, met uiteenlopende doelgroepen en voor zowel profit als non-profit bedrijven binnen Friesland.

 

Een afspraak maken?

Je kunt gemakkelijk een afspraak te maken door een mail te sturen naar nynke@haaicoaching of een appje naar: 0646586565

Ik zit op korte afstand van Leeuwarden en Sneek en kom graag naar je toe voor een kennismakingsgesprek. Natuurlijk ben je ook welkom in Sexbierum, daar ben ik gevestigd. Wij stemmen het samen af.

 

Beeldbellen

Tijdens het traject kan er gebruik worden gemaakt van beeldbellen. Dat scheelt tijd en is vaak net zo effectief.

 

Specialismen

 

Prikkelgevoeligheid

Ik help in mijn praktijk veel cliënten die hooggevoelig zijn (HSP), hoogbegaafd zijn, een diagnose ADD of ADHD hebben. Vaak zijn dit personen die zich veel hebben moeten aanpassen, en vanuit dat gegeven hun identiteit kwijt zijn geraakt. Personal Branding en empowerment dragen er aan bij om je te laten zien en je te doen laten gelden. Wij doen dit samen. Aan jou de taak om te gaan shinen, en ik moedig je hierbij aan.

Personal Branding

Naast de brede dienstverlening die gericht is op werk, ben ik specialist personal branding. Dat betekent dat jij je als persoon op authentieke wijze zichtbaar maakt. Eigenlijk is het niks meer of minder dan het uitvergroten van de kwaliteiten die je al in je hebt, en deze zichtbaar maken.