Loopbaanadvies Friesland

Coaching voor werkzoekenden en Ondernemers
Coaching

App me: 

06-46586565

Mail me

Info@loopbaanadviesfriesland.nl

Over Nynke

Loopbaan coach

Steekwoorden over jouw Coach: positief, pragmatisch, niet veroordelend, humorvol en vraaggericht. Zoek je iemand die je op deze wijze kan coachen? Neem contact op.

Nynke Dijk – Mijn verhaal

Als nuchtere Friezin met een mediterrane passie voor mensen en met een bovengemiddelde, positieve drive, help ik jou graag om het beste uit jezelf en je onderneming te halen! Ik doe dit o.a. met behulp van coachingstools, creativiteit en mijn vermogen om mij in jou te verplaatsen, waardoor ik jou en je behoeften snel voor ogen heb.

Contact

Phone

06-46586565

Email

Info@loopbaanadviesfriesland.nl

Adres

Adelenstrijitte 23
8855 CB Sexbierum